Huidanalyse

Huidanalyse

Wil je weten hoe de conditie van je huid is en welke behandelingen en huidverzorgingsproducten specifiek bij jouw huid passen om de huid te verbeteren en gezonder te maken? Met de Lightskin 3D- scan kan ik de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi bekijken en vastleggen. Zo kan ik de onderliggende huidproblemen direct zien(ontstekingen, couperose, pigmentproblemen, rimpeltjes, huidbeschadiging)

Beter advies naar behandeling + advies thuisverzorging

 

Environ Discovery

Grondige analyse met de Lightskin + zachte basis Discovery Gelaatsverzorging

90’   € 89

 

Huid analyse Lightskin

Uitgebreide huidanalyse met foto’s en advies plan voor verzorging in het instituut en  gebruik van thuisverzorgingsproducten.

30’  € 40

Manuele Gelaatsverzorging

Manuele Gelaatsverzorging

Gelaatsbehandelingen

Instituut Soleil biedt u een brede waaier aan gelaatsbehandelingen aan. Ik kies reeds meerdere jaren voor Environ en Exuviance uw partners voor een gezonde en jeugdige huid.

Waarom Environ? Vitamine A is van groot belang bij het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid.

Vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid, hoe oud of je jong je ook bent. Helaas wordt vitamine A afgebroken door licht, zonlicht, stress, omgevingsfactoren, … en hebben we er ook vaak een tekort aan. Dankzij het unieke vitamine A step up systeem van Environ laat je geleidelijk aan je huid wennen aan hogere dosissen vitamine A. Hierdoor vul je het dagelijks tekort aan vitamine A aan. Zo blijft de huid gezond, soepel en sterk.

Is Environ nieuw voor jou? Kies dan voor onze Environ Discovery behandeling. Tijdens deze behandeling met huidanalyse kan je ontdekken wat Environ voor jou kan betekenen.

Alvast een overzicht van de manuele behandeling.

                                                        

 

Mini gelaatsverzorging (basis verzorging + basis masker) ’55 €55
Standaard gelaatsverzorging (extra massage + masker) ‘75 €80
Standaard gelaatsverzorging met peelmodule ‘85 €90
Environ Discovery (kennismakingsbehandeling incl. huidanalyse toestel) ‘90 €89
Environ Vital (vitaminemassage, masker) ‘75 €85
Environ Optimum (peeling, vitaminemassage, masker) ’75 €100
Environ Sensitive (vitaminemassage, alginaatmasker) ’75 €80
Environ Deep cleansing (dieptereinging, masker) ‘60 €80
Environ Cool peel (best in 3 kuur 1x week) ‘45 €70 / €195

 

Intense Df Gelaatsverzorging

Intense Df Gelaatsverzorging

Het Environ Ionzyme DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ serums bevatten. Die opnamemogelijkheid van de stoffen is cruciaal voor huidverbetering

Door de Intensieve DF behandeling bekomen we  tot 400 x betere opname vitamines.

Een echte boost voor je huid met  onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities.

 

DF Essential (insluizen vit gelaat zonder masker) €85
DF Intensive Collagen Boost (essential behandeling + vitaminemodule) €120
DF Focus (insluizen vit. 2 zones naar keuze + vitaminemodule) €90
DF Skin Renewal (peelingmodule + vitaminemodule) €100

 

Lunch Time treatments in kuurvorm

Korte intensieve behandeling met focus op specifiek huidprobleem op specifieke zone.

1 zone vanaf 25€ tot volledig gelaat €65  1 a 2 x week enkel in kuurvorm

Led

Led

LED lichttherapie is een lichtbehandeling die de kracht van puur rood licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

 

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor een groot aantal huidproblemen, onder andere veroudering, acné en gevoelige huidcondities, zoals rosacea en brandwonden en irritaties na peeling.

 

LED tijdens gelaatsverzorging 20€

LED met serum 40€

LED wondheling zonder product 30€

LED kuur 10+1 gratis

Peel

Peel

Environ peelings brengen je huid in een topconditie. Je gaat tegelijk de huid hydrateren en dode huidcellen verwijderen voor een egaal resultaat. Exfoliëren heeft nog een ander voordeel: onze peelings zorgen ervoor dat de vitamines van je andere huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid, met een nog mooier resultaat als gevolg!

 

Je krijgt een mooie huid met strakkere contouren en een gelift effect. Je poriën zijn fijner, de huid is egaal en helder en rimpels en/of littekens vervagen. Kortom, een frisse, gladde en stralende huid! 

 

Merk je soms dat je huid vetter aanvoelt of sneller glimt? Dan heeft je huid moeite om je crèmes goed op te nemen en kunnen onze peelings voor een oplossing zorgen.

Heb je een droge of gevoelige huid? De juiste, aangepaste peeling zorgt voor een kalmerend en hydraterend effect.

Boek je peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) best na de zomer voor een optimaal resultaat.

Micro Needeling

Micro Needeling

Micro Needling is een pijnloze techniek waarbij je met een rollertje boordevol hele fijne naaldjes over het gelaat gaat rollen. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes.(zonder bloed) Hierdoor worden de ingrediënten van je producten nog beter opgenomen door de huid waardoor je op een korte tijd heel mooie resultaten bereikt!  Wel tot 3000% betere opname van werkstoffen  ipv slechts 4% bij gewoon aanbrengen van crème.

 

Resultaat?

Je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en tekenen van huidveroudering vervagen.

Rollen is voor alle leeftijden en huidtypes, ook de gevoelige. Eigenlijk geldt, hoe vroeger je ermee start, des te langer je dankzij deze techniek een jonge en gezonde huid zal behouden.

Laser

Laser

Laserontharing: voor definitieve ontharing doe ik beroep een erkend laserspecialist voor laserontharing.  Een vaste verpleegster komt op bepaalde dagen langs voor de permanente ontharing. De laser stuurt een puls doorheen het haar waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Meestal zijn 6 tot 9 sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg! Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats

 

GRATIS TEST EN UITLEG SESSIE.

Voor prijzen en info www.laserontharing.be of online boeking laserontharing.